23 Mayıs 2008 Cuma

Sanatçı Özgün Uysal Kenger Dergisi'nin konuğuydu




KENGER Dergisi’nin 2008 yılına ait 3 ncü sayısında, Değirmendere’de ikamet eden, Anadolu Karikatürcüler Derneği Üyesi, Gazeteci-Yazar, Karikatür ve Çizgi Roman Sanatçısı Özgün Uysal ile yapılan bir söyleşi yayınlandı.






Kocaeli’nde yaşayan Vartolular tarafından kurulan “Kocaeli Vartolular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği” tarafından yayımlanmakta olan KENGER Dergisi’nin 2008 yılına ait 3 ncü sayısında, Değirmendere’de ikamet eden, Anadolu Karikatürcüler Derneği Üyesi, Gazeteci-Yazar, Karikatür ve Çizgi Roman Sanatçısı Özgün Uysal ile yapılan bir söyleşi yayınlandı.
Kocaeli Varto-Der Başkanı Gündüz Işık tarafından gerçekleştirilen ve sohbet ortamında geçen söyleşide, Uysal’ın çocukluğundan askerlik yaşantısına, çizgilerinin yayınlandığı gazete ve dergilerden çizgi romanlarına kadar bir çok konuya değinildi. KENGER Dergisi’nde iki tam sayfa olarak yayınlanan söyleşide, Özgün Uysal’ın birbirinden ilginç karikatürlerine de yer verildi.



Hiç yorum yok:

DENİZ ASTSUBAY OKULLARI ÖĞRENCİLERİ, 43 YILDAN BERİ BENİM TASARIMIM OLAN ŞAPKA KOKARTINI KULLANMAKTALAR

Tüm kuvvetlere ait askeri öğrencilerin şapka kokartlarında Türkiye Cumhuriyeti'ni temsil eden  ve yukarı doğru baktığı için bağımsız bir...