31 Ocak 2012 Salı

Yarışma Afişinin Karikatürü Özgün Uysal'dan


İstanbul Arel Üniversitesi öğrencileri sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında Tüketici Hakları temalı bir karikatür yarışması düzenliyorlar.

Jüri üyeleri arasında Leman Dergisi Kurucularından Mehmet ÇAĞÇAĞ’ın da yer aldığı yarışmaya Leman Dergisi de destek veriyor.
İstanbul Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerinin sürdürdüğü  Yrd. Doc. Dr.Saadet Ugurlu koordinatörlüğünde “Bireysel Sorumluluktan Toplumsal Sorumluluğa” isimli sosyal sorumluluk kampanyaları üçüncü yılında da  tüm hızıyla devam ediyor. Projelendirme, planlama, yürütme, değerlendirme ve basın tanıtımına kadar her aşamanın öğrencilerce yürütüldüğü kampanyaların biri daha “Tüketici Haklarınızı Biliyor Musunuz?”  sloganıyla hayata geçiriliyor.
İstanbul Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerinden Taha Fatih Can ve Nurdan Kemer, Deposite Outlet Merkezi, Leman Dergisi ve Tüm Tüketicileri Koruma Derneği’nin de destekleriyle, daha bilinçli bir tüketim toplumu oluşturmak adına Tüketici Hakları Temalı bir karikatür yarışması düzenliyorlar. 

Yarışmanın afişinde Karikatürist ve çizgi roman ressamı Özgün Uysal’ın tüketiciyi “kukla” gibi kullanan ve “tüketiciyi kullanma kılavuzu” adlı kitap okuyan bir kişinin resmedildiği karikatürü yer alıyor.
17 Mart Cumartesi günü Deposite Outlet Merkezi’nde ödül töreni yapılacak yarışmaya, karikatüristler 01 Şubat – 01 Mart tarihleri arasında eserlerini Deposite Outlet Merkezi’ne gönderebilecekler.
Nurdan Kemer ve Taha Fatih Can’ın yürüttüğü proje için detaylı bilgiyi açtıkları blog sayfasından öğrenebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

DENİZ ASTSUBAY OKULLARI ÖĞRENCİLERİ, 43 YILDAN BERİ BENİM TASARIMIM OLAN ŞAPKA KOKARTINI KULLANMAKTALAR

Tüm kuvvetlere ait askeri öğrencilerin şapka kokartlarında Türkiye Cumhuriyeti'ni temsil eden  ve yukarı doğru baktığı için bağımsız bir...